-
HomeMenukaart
Het was in 1907 dat Professor Ikeda zijn experimenten begon om de bron van deze karakteristieke smaak te identificeren. Hij wist dat het aanwezig was in de ‘bouillon’ gemaakt van kelp (een soort zeewier, kombu) een traditioneel ingrediënt in de Japanse keuken. Uitgegaan van een enorme hoeveelheid kelp bouillon, is Dr. Ikeda erin geslaagd om de kristallen te extraheren van glutaminezuur, een aminozuur en een bouwsteen van eiwitten. Professor Ikeda vond dat het glutamaat een karakteristieke smaak had, anders dan zoet, zuur, bitter en zout, en hij noemde deze smaak ‘umami’.
uma = heerlijk
mi = smaak
“Creeër het gevoel, proef de
overeenkomst van deze ingrediënten
om zelf de smaak te ervaren”
“Ervaar dat het niet onder te verdelen is in zoet, zuur, bitter of zout”
allergenen informatie
Onze gerechten met daarachter het symbool van het allergeen
welke dit gerecht bevat. Kruisbestemetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Lupine
noten
mosterd
selderij
sesamzaad
schelpdieren
weekdieren
vis
melk
EIeren
gluten
pinda’s
sulfiet
soja
Vegetarisch
CHef's choice
pittig
maak een keuze uit een van onze
arrangementen die op deze pagina
vermeld staan
arrangementen die op deze pagina
vermeld staan
lunch
5S Lunch……………… €22,95p.p.
2 uur onbeperkt genieten van onze sushi, soup,
steam, salad en side dishes.
all you can taste…… €26,95p.p.
2 uur genieten van onbeperkt aantal rondes,
per ronde max. 3 gerechten.
1. zalm
2. tonijn
3. zalm flambee
4. gyu tataki
5. ebi
6. kani
7. tamago
8. avocado
9. Unagi
10. flamb zalm & kaas
11. flamb tonijn & kaas
12. zalm
13. tonijn
14. zeewier
15. Unagi & Komkommer
16. zalm temaki
17. Tonijn temaki
18. california temaki
19. unagi temaki
20. zeewier temaki
21. komkommer maki
22. avocado maki
23. zalm maki
24. tonijn maki
25. Groente roll
26. california roll
27. tamago roll
28. salmon roll
29. Spicy tuna roll
30. Unagi roll
31. ebi maki
32. vega special
33. tori maki
34. maki salmon truffle
35. aardappel chips roll
36. Maki beef kimchi
37. wantan soup
38. chicken soup
39. miso soup
40. Siumai met varkensvlees
41. ha Kao met garnalen
42. Xiao longbao met varkensvlees
43. Creamy custard bao
44. Friet
45. stokbrood
46. chinese pannenkoek
47. edamame
48. Gestoomde rijst
49. japanse beef
50. Baby spinazie gamba
51. sze chuan chicken
52. gado gado
53. chuka wakame
54. Krab salad
55. eend zeekwal
56. zalm sashimi
57. Tonijn tartaar
58. coquille salad
59. celery cucumber salad
60. avocado salad
61. Kimchi
62. spicy sashimi mix
63. beef smoor
64. red curry gamba
65. Lamb rendang
66. Honey chasiu
67. Spicy salmon
68. kung pao chicken
69. truffle beef
70. crispy sweet & sour pork
71. chili gamba
72. Sweet potato red curry pineapple
73. black pepper beef
74. singapore mie
75. garlic broccoli
76. roerbak champignons
77. spicy tofu
78. knoflook oestersaus gamba
78. knoflook oestersaus gamba
79. kokos kipballen
80. Crispy orange chicken
81. Peking duck
82. Lemon fish
83. Ebi fry
84. Pangsit
85. Mini springroll
86. Umami's Rosti
87. Cassave chips
88. Chicken karaage
89. Vegetable tempura
90. Ika panko
91. Flaming pork
92. Fried mussels
94. Potato shrimp
95. Umami's jasmine spare ribs
96. Gyoza chicken
97. Yakitori sate
98. Lamsrack
99. Coquille
100. Teriyaki salmon
101. Sate kambing
102. Zeebaarsfilet
103. YAKI INKTVIS
104. USU YAKI MET KAAS
105. GEFRITUURDE KOKOSMELK MET VANILLE IJS
106. SWEET BITES
108. Irish coffee met jameson whiskey
109. French coffe met grand marnier
110. ITALIAN COFFE MET AMARETTO
111. SPANISH COFFEE MET LICOR 43