Impressie

DE CULINAIRE HOTSPOT IN VAN UTRECHT

Welkom bij restaurant Umami. Dé culinaire hotspot in het hart van Utrecht. Ontdek hier de Aziatische keuken in een sfeervolle ambiance. Ons stijlvol ingerichte restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan 200 gasten. Geniet hier van de meest originele gerechten, welke allemaal zijn bereid met verse ingrediënten.

Onbeperkt genieten

Beleef de wereld van Umami, waar de variatiemogelijkheden onbegrensd zijn. Het is hier onbeperkt genieten. Alle gerechten staan in het midden van de tafel, om deze samen te proeven, te delen en te beleven.

VOOR LUNCH EN DINER

Ontdek de heerlijke vijfde smaak tijdens een lunch of diner. Maak hierbij een keuze uit een van onze drie unieke arrangementen: de All You Can Taste Lunch, het All You Can Eat Menu of het All You Can Taste Diner. Hierbij kiest u per ronde diverse gerechten.

Kiesper persoon drie gerechten uit elke ronde, waarbij u zelf het aantal ronden kunt bepalen. De gerechten worden vervolgens midden op tafel geserveerd om samen te delen. Om de kwaliteit hoog te houden, worden de gerechten  individueel geserveerd zodra de bereiding ervan klaar is.

Reserveer een tafel

Beleef de wereld van Umami en reserveer hier uw tafel online. Wij bevestigen uw reservering binnen 24 uur. Heeft u geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via 030-231 6484.

OOK VOOR FEESTEN & PARTIJEN

Restaurant Umami heeft ruimte voor 200 couverts en is dan ook een perfecte locatie voor feesten en partijen. Bij ons kunt u meerdere tafels reserveren voor een trouwfeest, bedrijfsuitje, jubileum, familiefeest of een verjaardag.